Er steekt er momenteel één speler bovenuit bij Club

Club Brugge viert de 2-1 van Pérez tegen AEK
KNOKKE-HEIST, NETHERLANDS - JULY 9: Daniel Perez of Club Brugge, Cisse Sandra of Club Brugge, players of Club Brugge celebrate after scoring their teams second goal during the friendly match between Club Brugge and AEK Athene at Complex Molenhoek on July 9, 2021 in Knokke-Heist, Netherlands (Photo by Geert van Erven/Orange Pictures) © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM !
©Orange Pictures/Photo News

Met nog slechts acht dagen tot de Supercup tegen KRC Genk heeft Philippe Clement niet heel veel tijd meer om de laatste puntjes op de i te zetten. Dinsdagavond speelt Club Brugge nog een oefenmatch tegen FC Utrecht. De kans is groot dat we Daniel Pérez dan aan de aftrap zien verschijnen. Pérez keerde pas afgelopen maandag terug op het Belfius Basecamp, maar heeft al heel wat indruk gemaakt.

De Venezolaan mocht zich afgelopen maand op de valreep toch nog melden bij de nationale ploeg. Die was op dat moment in voorbereiding op de Copa América. De spits van Club Brugge was in eerste instantie niet opgeroepen voor het eindtoernooi, maar sloot door een coronauitbraak toch nog aan bij de nationale ploeg. Hoewel hij geen minuut in actie kwam, kijkt hij met een trots gevoel terug op zijn tijd in Brazilië, daar waar de eindronde plaatsvond.

Afgelopen maandag maakte Pérez dus zijn rentree op het trainingsveld van Club Brugge. Woensdagavond kwam de spits direct een helft in actie. Hij had niet lang de tijd nodig om zijn stempel te drukken. Pérez maakte de gelijkmaker en knikte zijn ploeg ook nog op fraaie wijze naar de zege. Vrijdagmiddag was hij opnieuw goud waard voor Blauw-Zwart. Pérez kwam evenals woensdagavond direct na de pauze binnen de lijnen. Club en AEK Athene leken af te stevenen op een 1-1 gelijkspel, totdat Pérez vlak voor tijd opnieuw met het hoofd doel trof.

Of het voldoende is om Clement te overtuigen van basisplaats in de Supercup, moet nog blijken. De fans zijn in ieder geval enthousiast. Zij zijn vanaf volgende week zaterdag terug welkom op Jan Breydel en hopen een glimp op te vangen van de Venezolaan. Althans, dat blijkt uit de reacties op Twitter.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws