Dost spreekt over toekomst Lang bij Club Brugge

Noa Lang in de oefenwedstrijd tussen Club en FC Utrecht
KNOKKE HEIST, NETHERLANDS - JULY 13: Noa Lang of Club Brugge during the Club Friendly match between Club Brugge and FC Utrecht at Basecamp on July 13, 2021 in Knokke Heist, Netherlands (Photo by Jeroen Meuwsen/Orange Pictures) © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM !
© Orange Pictures/Photo News

Blijft Noa Lang nog een seizoen bij Club Brugge of vertrekt hij deze mercato al? Bas Dost gaf een interview aan de Krant van West-Vlaanderen en liet zich onder meer uit over een mogelijk vertrek van zijn landgenoot.

Lang was één van dé sterkhouders bij landskampioen Club Brugge. “Er komen gewoon altijd nieuwe spelers. We spreken onder elkaar wel eens over zijn toekomst. Noa staat daar wel voor open, hij toont veel respect voor oudere spelers, vraagt wel eens dingen. Dat is zo mooi aan Noa.”

De keuze ligt nog altijd in de handen van Lang zelf. “Van buitenaf krijgt hij wel eens kritiek over zijn gedrag, maar ik werk elke dag met hem en ik kan zeggen: hij is gewoon een hartstikke goed ventje. Maar hij zal natuurlijk zelf moeten uitmaken welke weg hij neemt”, aldus Dost.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws