De Condé sneert na Club Brugge-KRC Genk: “Het was erover”

Clement in gesprek met Mats Rits
LEUVEN, BELGIUM - OCTOBER 24 : Mats Rits midfielder of Club Brugge, Philippe Clement head coach of Club Brugge during the Jupiler Pro League match between Oud-Heverlee Leuven v Club Brugge on October 24, 2020 in Leuven, Belgium, 24/10/2020 ( Photo by Vincent Kalut / Photonews
© Vincent Kalut/Photo News

Bekerwinnaar KRC Genk verloor de Supercup van landskampioen Club Brugge. Tegenover Het Belang van Limburg blikt technisch directeur Dimitri De Condé nog eens terug op de verloren partij.

De supporters waren weer aanwezig in het Jan Breydelstadion en het ging er af en toe fel aan toe. “Ik vond het erover. Elke scheidsrechterlijke beslissing werd aangevochten. Philippe Clement stond op de lange duur meer op dan naast het veld.”

De Condé ziet dat een thuisvoordeel weer zal meespelen. “Bovendien ben ik blij dat onze supporters zich hoofdzakelijk met hun ploeg bezighouden in plaats van met de tegenpartij. Maar het is duidelijk dat het thuisvoordeel veel meer zal spelen in een gevuld stadion.”

Laatste nieuws

Reacties

guest
5 Reacties
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws