‘Club Brugge onderhandelt met Bayern München’

Vincent Mannaert CEO van Club Brugge
DIEGEM, BELGIUM - JULY 07 : Vincent Mannaert, general manager of Club Brugge during his arrival at the Crowne Plaza Hotel before the meeting of the Pro League on July 7, 2020 in Diegem, Belgium, 07/07/2020. ( Photo by Lucas Castel / Photonews
© Lucas Castel/Photo News

Volgens Transfermarkt is Club Brugge aan het onderhandelen met Bayern München over de 18-jarige centrale verdediger Bright Arrey-Mbi.

Blauw-Zwart zou bod hebben neergelegd voor de Duitse jeugdinternational met Engelse roots. De verdediger speelt sinds de zomer van 2019 bij Bayern München nadat hij werd weggeplukt bij het Engelse Chelsea. Hij heeft nog een contract tot juni 2022 bij Bayern.

Na het vertrek van Odilon Kossounou naar Bayer Leverkusen heeft Club Brugge extra miljoenen om te besteden en een extra verdediger is een optie. Arrey-Mbi speelt momenteel in het B-elftal van de Duitse topclub. Hij heeft een marktwaarde van één miljoen euro.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws