Clement laat zich uit over komst Persyn en Nsoki

Club Brugge-coach Clement tijdens de thuiswedstrijd tegen Antwerp FC
BRUGGE, BELGIUM - MAY 16 : Philippe Clement head coach of Club Brugge during the Jupiler Pro League Champions' Play-Off match between Club Brugge and Antwerp FC at the Jan Breydel stadium on May 16, 2021 in Brugge, Belgium, 16/05/2021 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photo News
© Jimmy Bolcina/Photo News

Club Brugge is nog bezig met de kern te versterken voor het komende seizoen. Namen zoals Tibo Persyn (Inter) en Stanley Nsoki (Nice) worden nadrukkelijk genoemd. Tijdens een persconferentie liet Philippe Clement zich uit over de komende transfers.

Voorlopig zijn de transfers van Nsoki en Persyn nog niet officieel, maar er werd al wel onderhandeld. “Tot dingen niet officieel zijn, heeft het weinig zin om dieper in te gaan op die zaken. Ik focus me op de jongens die hier zijn. Ik weet wat de plannen zijn voor 1 september. Ik weet hoe die onderhandelingen verlopen, maar het is afwachten”, citeert Het Laatste Nieuws.

Clement heeft bijna een volledig fitte kern. “Er is goed gewerkt geweest. We zijn de week begonnen met sprinttesten, wendbaarheidstesten en daaruit blijkt dat de meeste jongens betere waarden hebben dan vorig jaar en dat is positief. Iedereen is fit voor zondag behalve De Cuyper. Hij kampt met een probleem aan de bil. Vanaken en Sobol sluiten volgende week aan.”

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws