Mignolet en Vanaken testen negatief en zijn op weg

Hans Vanaken van Club Brugge in actie voor de Rode Duivels
BRUSSELS, BELGIUM - OCTOBER 08 : Hans Vanaken midfielder of Belgium during the International Friendly match between Belgium and Ivory Coast on October 8, 2020 in Brussels, Belgium, 08/10/2020 ( Photo by Nico Vereecken / Photonews
© Nico Vereecken/Photo News

De spanning neemt nu echt toe bij de Rode Duivels. Nog één nachtje slapen en dan openen ze hun EK met de uitwedstrijd tegen Rusland. Vanochtend is de selectie van Roberto Martínez vertrokken naar Sint-Petersburg, waar het eerste groepsduel op het programma staat. Aan boord van het Litouwse KlasJet zijn Simon Mignolet en Hans Vanaken. Beide sterkhouders van Club Brugge testten tijdens de laatste testronde negatief en reizen dus ‘gewoon’ mee naar Rusland. Martínez kan sowieso opgelucht ademhalen, want niemand van zijn EK-selectie testte positief op corona.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws