Lang zijn solo in Brussel was volgens jullie de mooiste

Noa Lang viert zijn treffer tegen Zenit
BRUGGE, BELGIUM - DECEMBER 02 : Noa Lang forward of Club Brugge celebrates after scoring during the UEFA Champions League Group stage - group F, 2nd leg match between Club Brugge and FC Zenit St. Petersburg at the Jan Breydel stadium on December 02, 2020 in Brugge, Belgium, 02/12/2020 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photo News
© Jimmy Bolcina/Photo News

Hoewel Club Brugge nog niet zo lang geleden voor het laatst in actie kwam, staat het nieuwe seizoen alweer voor de deur. Volgende week zaterdag staat de eerste oefenwedstrijd op het programma. Philippe Clement kan tegen Beerschot mogelijk nog een beroep doen op Noa Lang. De aanvaller staat weliswaar in de belangstelling van Leeds United, maar is momenteel nog speler van Club Brugge. Lang beleefde een uitstekend debuutseizoen in België en maakte volgens de achterban van Blauw-Zwart ook het mooiste doelpunt.

De Belgisch landskampioen organiseerde in de afgelopen weken de verkiezing van de Goal of the Year. Club Brugge scoorde er in de afgelopen maanden flink op los. Dat deed de ploeg van Clement een aantal keer op schitterende wijze. Meerdere spelers van de landskampioen kwamen dan ook in aanmerking voor deze prijs. Lang was zelfs met meerdere treffers in de race voor de Goal of the Year. Niet meer dan logisch. Begin dit jaar maakte hij met zijn omhaal tegen KV Kortrijk nog kans op het mooiste doelpunt van het jaar in België. Die eer was uiteindelijk echter voor teamgenoot Hans Vanaken.

De Goal of the Year van Club Brugge is daarentegen wel voor de Youngster van het Jaar. Dinsdagmiddag leek het er nog op dat Eduard Sobol zich zou plaatsen voor de eindstrijd, maar uiteindelijk werd het toch een strijd tussen Lang en… Lang. De nummer 10 van Blauw-Zwart, die in het afgelopen seizoen zeventien keer doel trof, maakte met zijn sologoals op Waasland-Beveren én Anderlecht kans op het mooiste doelpunt van het afgelopen seizoen. Club Brugge riep de supporters op om hun stem uit te brengen en dat deden ze. Hoewel Lang zijn doelpunt op Waasland-Beveren schitterend was, heeft de achterban zijn treffer tegen Anderlecht gekozen als Goal of the Year.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws