Goal of the Year: verliest Vormer het van deze pegel?

Ruud Vormer
BRUGGE, BELGIUM - DECEMBER 26 : Ruud Vormer midfielder of Club Brugge pictured during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and KAS Eupen at the Jan Breydel stadium on December 26, 2020 in Brugge, Belgium, 26/12/2020 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

De verkiezing van de Goal of the Year nadert haar laatste fase. Inmiddels zijn we alweer toe aan de derde kwartfinale. De eerste twee gingen tussen Noa Lang en Bas Dost en Brandon Mechele en opnieuw Lang, vanavond staan Ruud Vormer en Eduard Sobol voor elkaar. Laatstgenoemde maakte in het afgelopen seizoen zijn eerste twee doelpunten voor Club Brugge. Zijn treffer op KV Kortrijk was van grote schoonheid. Daarnaast was het een hele belangrijke. Hij schoot zijn ploeg in een moeizame wedstrijd namelijk naast de Kerels. Maar was zijn pegel mooier dan Vormer zijn vrije trap tegen KV Mechelen? Dat is de vraag. Dus, stemmen maar!

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws