Goal of the Year: Mechele aast op ticket voor 1/2 finales

Mechele viert zijn treffer tegen Genk
BRUGGE, BELGIUM - JANUARY 24 : Brandon Mechele defender of Club Brugge celebrates scoring a goal with teammate Mats Rits midfielder of Club Brugge during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and KRC Genk at the Jan Breydel stadium on January 24, 2021 in Brugge, Belgium, 24/01/2021 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

In het afgelopen seizoen ging er achterin veel aandacht uit naar Odilon Kossounou. Niet meer dan logisch natuurlijk. De Ivoriaan ontwikkelde zich ijzersterk en speelde zich in de kijker van de Europese (sub)top. Dat hij zo kon uitblinken, had hij zonder twijfel ook te danken aan Brandon Mechele. Het kind van de club was amper op een fout te betrappen. Hij was niet alleen in verdedigend opzicht belangrijk voor Club Brugge. Ook aanvallend droeg hij zijn steentje bij.

Zo maakte Mechele de gelijkmakers op Dynamo Kiev en Cercle en was hij verantwoordelijk voor de 3-2 overwinning op KRC Genk. Als een echte spits promoveerde hij een leep balletje van Noa Lang tot treffer. Lang is met zijn solo-goal tegen Waasland-Beveren weliswaar al zo goed als zeker van een plek in de halve finale van de Goal of the Year, maar hij aast op meer. Zo maakt hij ook met zijn omhaal tegen KV Kortrijk kans om zich te verzekeren van een plek bij de laatste vier. Dan moet Lang het in de kwartfinales echter wel zien te winnen van Mechele zijn matchwinning goal in het thuisduel met Genk. Stemmen maar!

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws