Drie speelsters van Club YLA in de basis bij Red Flames

Club YLA tijdens een training voorafgaand aan de competitiestart
WESTKAPELLE, BELGIUM - AUGUST 11 : The players of Club Brugge YLA pictured during the physical tests as preparation for the next football Super League 2020 - 2021 in the Club Brugge Belfius Base Camp on August 11, 2020 in Westkapelle, Belgium, 11/08/2020 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

Met tien punten uit de eerste vier duels na de winterstop was de start van Club YLA zeer naar behoren. Daarna kwam de klad er echter flink in te zitten. De dames verloren hun laatste vier competitiewedstrijden en gingen ook in de play-offs matig van start. De ploeg van Leo Van der Elst veroverde weliswaar een knap punt tegen kampioen Anderlecht, maar daar is ook alles mee gezegd. Desondanks beginnen er vanavond drie speelsters van Club YLA aan de aftrap bij de Red Flames. De Belgische dames nemen het op tegen Spanje.

Marie Minnaert, Jody Vangheluwe en ook Isabelle Iliano staan om 20.00 uur aan de aftrap van de vriendschappelijke ontmoeting met Spanje. Het duel vindt plaats in Madrid. Zaterdagavond oefenen de Red Flames nog tegen Luxemburg, alvorens in september de WK-kwalificatie van start gaat. In de kwalificatiereeks nemen de Red Flames het op tegen Albanië, Armenië, Kosovo, Noorwegen en Polen. Maar eerst dus vanavond de oefenwedstrijd in en tegen Spanje.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws