Club oefent zeven keer in aanloop naar nieuw seizoen

Charles de Ketelaere viert zijn tweede landstitel met Club Brugge
23-05-2021: Voetbal: Club Brugge v KRC Genk: Brugge BRUGGE, BELGIUM - MAY 23: Charles De Ketelaere of Club Brugge during the jupiler pro league match between Club Brugge and KRC Genk at Jan Breydelstadion on May 23, 2021 in Brugge, Belgium (Photo by Jeroen Meuwsen/Orange Pictures) © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM !
© Jeroen Meuwsen/Orange Pictures/Photo News

Club Brugge werkt in de aanloop naar het nieuwe seizoen van de Jupiler Pro League zeven competitiewedstrijden af. Dat maakte de Belgisch landskampioen zojuist bekend. Het eerste oefenduel speelt de ploeg van Philippe Clement al op 26 juni. Dat is vijf dagen na de eerste training. Zie hieronder voor het volledige oefenschema van de voorbereiding.

Hoewel Club Brugge nog geen drie weken terug zijn laatste wedstrijd speelde, maakte de Pro League de kalender voor het nieuwe seizoen afgelopen dinsdag al bekend. De landskampioen begint met een thuiswedstrijd tegen Eupen. Dat duel staat op de planning voor zondag 25 juli. In tegenstelling tot afgelopen seizoen spelen Clement en co dus niet de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen van de Jupiler Pro League. Acht dagen voor de start van de competitie strijdt Club Brugge in het eigen Jan Breydel tegen KRC Genk om de eerste hoofdprijs van het seizoen, namelijk de Supercup.

In de aanloop naar die ‘finale’ werkt de landskampioen zes oefenwedstrijden af. De eerste staat dus gepland voor zaterdag 26 juni. Een week eerder melden de dan beschikbare spelers zich voor de medische testen, waarmee het nieuwe seizoen officieel van start gaat. Op zaterdag 26 juni oefent Club tegen Beerschot. De Antwerpenaren vormden tijdens de voorbereiding op het afgelopen seizoen ook al één van de sparringpartners van Club Brugge. Vier later dagen later is het Kroatische Lokomotiv Zagreb de tegenstander, alvorens Blauw-Zwart het opneemt tegen mede-Eersteklassers KV Kortrijk en Zulte-Waregem.

Live te volgen

Clement en co oefenen in de aanloop naar de Supercup ook nog tegen het Griekse AEK en FC Utrecht. Daags na het duel met KRC Genk oefent Club Brugge met mogelijk een veredeld B-elftal nog tegen Lierse SK, dat uitkomt op het tweede niveau. Alle oefenwedstrijden vinden plaats in Westkapelle. Helaas zijn ze niet toegankelijk voor publiek. De supporters van Club Brugge kunnen de oefenwedstrijden daarentegen wel live volgen via het Facebook- en YouTubekanaal van Club.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws