‘Club meldde zich in Manchester voor Nmecha’

Club Brugge-coach Clement tijdens de thuiswedstrijd tegen Antwerp FC
BRUGGE, BELGIUM - MAY 16 : Philippe Clement head coach of Club Brugge during the Jupiler Pro League Champions' Play-Off match between Club Brugge and Antwerp FC at the Jan Breydel stadium on May 16, 2021 in Brugge, Belgium, 16/05/2021 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photo News
© Jimmy Bolcina/Photo News

In de categorie opvallend. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Club Brugge zich bij Manchester City gemeld voor Lukas Nmecha. De aanvaller kwam in het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Anderlecht. Hij maakte een goede indruk. Anderlecht hoopte hem weliswaar te overtuigen van een langer verblijf in het Astridpark, maar de Duitser keert niet meer terug op de Belgische velden. Ook Club Brugge vist dus achter het net.

Volgens de informatie van Het Laatste Nieuws legde Club Brugge zelfs een miljoenenbod neer bij Manchester City, de moederclub van Nmecha. ”En dit zonder de makelaar gesproken te hebben”, klinkt het. Om welk bedrag het gaat, is niet bekend. Duidelijk is dat geïnteresseerde clubs diep in de buidel moeten tasten voor de aanvaller. Hij zag zijn transferwaarde onlangs nog stijgen tot twaalf miljoen euro. Omdat Club Brugge zich niet meldde bij de makelaar van Nmecha, lijkt het erop dat de landskampioen haar aartsrivaal dwars wilde zitten.

Een transfer naar Club Brugge was echter geen moment een optie voor de Duitser. Hij wilde in België enkel bij Anderlecht blijven. De ploeg van Vincent Kompany mocht een tijdje hopen op een langer verblijf van Nmecha, maar zover komt het dus niet. Dinsdagmiddag liet hij weten niet meer terug te keren bij de nummer vier van het afgelopen seizoen in de Jupiler Pro League. Hij heeft naar het schijnt een aanbieding van een club uit de Duitse Bundesliga op zak. Om welke club dat gaat, is nog niet bekend.

Nmecha maakte onlangs nog de winnende goal in de finale van het EK Onder 21-jaar. Voor Anderlecht was hij 21 keer trefzeker in 41 officiële wedstrijden. Tegen Club Brugge vond hij vier keer het net.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws