Club heeft eerste sparringpartner in voorbereiding beet

Vormer namens Club Brugge in actie tegen KV Kortrijk
BRUGES, BELGIUM - NOVEMBER 21 : Ruud Vormer midfielder of Club Brugge and Hannes Van der Bruggen midfielder of KV Kortrijk during jupiler pro league match between Club Brugge and KV Kortrijk on November 21, 2020 in Bruges, Belgium, 21/11/2020 ( Photo by Philippe Crochet / Photo News
© Philippe Crochet/Photo News

Hoewel Club Brugge nog geen drie weken geleden zijn laatste wedstrijd speelde, laat de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen niet heel lang meer op zich wachten. Op 21 juni hervatten Philippe Clement en zijn dan beschikbare spelers de trainingen. Een kleine twee weken later staat de vooralsnog eerste oefenwedstrijd op het programma.

De landskampioen neemt het op 3 juli op tegen KV Kortrijk. Dat maakten de Kerels eerder op de middag bekend. Het duel is niet toegankelijk voor publiek. Voor KV Kortrijk wordt het treffen met Club Brugge alweer de vierde oefenmatch in de aanloop naar het nieuwe seizoen. KV Kortrijk is de nummer veertien van het afgelopen seizoen in België. Club Brugge kwam in beide ontmoetingen met de Kortrijkers weliswaar matig voor de dag, maar wist wel twee keer te winnen.

In eigen huis met 1-0 dankzij een fenomenale treffer van Noa Lang. De Nederlander werd met dat doelpunt genomineerd voor het Doelpunt van het Jaar op de Belgische velden. Het was echter zijn teamgenoot Hans Vanaken die er met die prijs vandoor ging. Ook op bezoek bij KV Kortrijk kwam de overwinning van Club Brugge heel moeizaam tot stand. De thuisploeg opende weliswaar de score, maar dankzij doelpunten van Eduard Sobol en Vanaken gingen de bezoekers er alsnog met de drie punten vandoor.

Twee weken na het oefenduel met KV Kortrijk speelt Club Brugge al de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen. Op 17 juli komt KRC Genk op bezoek in Brugge en strijden de ploegen om de Belgische Supercup.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws