Club-fans overweldigd door vroege voorbereiding

Noa Lang staat nog altijd in de belangstelling van Leeds United
Brugge, Belgium - January 24 : Noa Lang forward of Club Brugge during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and KRC Genk at the Jan Breydel stadium on January 24, 2021 in Brugge, Belgium, 24/01/2021 ( Photo by Jan De Meuleneir / Photo News
© Jan De Meuleneir/Photo News

Hoewel Club Brugge nog geen drie weken geleden voor de laatste keer in actie kwam, nadert de start van het nieuwe seizoen met rasse schreden. Over een week melden de eerste spelers zich al voor de medische testen. Een aantal dagen later staat de eerste oefenwedstrijd tegen Beerschot op het programma. Enkele supporters zijn toch verrast door de aanstormende voorbereiding. ”Ik ben nog niet bekomen van het vorige seizoen.”

Terwijl de Rode Duivels hun laatste training op eigen grond afwerkten, publiceerde Club Brugge het oefenschema in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Een kleine vijf weken na de laatste wedstrijd van het afgelopen seizoen tegen KRC Genk, staat de eerste van het nieuwe dus al op het programma. De landskampioen speelt in totaal zeven oefenmatchen ter voorbereiding op de competitiestart. Zes daarvan vinden plaats vóór de finale van de Supercup tegen bekerwinnaar KRC Genk. Voor enkele supporters gaat het allemaal iets te snel. Althans, dat blijkt uit een aantal reacties op Twitter.

Club Brugge oefent na de ontmoeting met Beerschot ook tegen Lokomotiv Zagreb, KV Kortrijk, Zulte-Waregem, AEK Athene, FC Utrecht en Lierse SK. Leuke tegenstanders, maar om nou te zeggen dat er een serieuze test tussen zit? Dat niet echt. Een enkeling reageert op Twitter en had graag tegenstanders van het kaliber Club Brugge gezien.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws