Belfius Basecamp is klaar voor eerste oefenmatch

Club Brugge en Beerschot tijdens een de oefenmatch in 2020
WESTKAPELLE, BELGIUM - JULY 08 : Mats Rits midfielder of Club Brugge and Charles De Ketelaere midfielder of Club Brugge pictured during a friendly game of Club Brugge against Beerschot VA as part of the preparation for the new Jupiler Pro League 2020 -2021 season after the suspension of competition due to the coronavirus health crisis at the Club Brugge Belfius Base camp on July 8, 2020 in Westkapelle, Belgium, 8/07/2020 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
Photo by Nico Vereecken/Photonews

Hoewel Club Brugge nog geen week op het trainingsveld staat, werkt het zaterdagavond om 18.00 uur zijn eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding af. In het Belfius Basecamp is Beerschot de tegenstander. De nummer negen van het afgelopen seizoen in België heeft al twee oefenduels in de benen, maar staat in Brugge voor de eerste echte test. In de voorgaande wedstrijden namen de Antwerpenaren het immers op tegen amateurs. Die wonnen ze overigens met ruime cijfers. Er zijn geen supporters welkom bij de eerste vriendschappelijke ontmoeting van Blauw-Zwart. Toch belooft het een mooie start van het nieuwe seizoen te worden. Het Belfius Basecamp is er in ieder geval klaar voor.

Het duel tussen Club Brugge en Beerschot vindt weliswaar achter gesloten deuren plaats, maar dat betekent niet dat jullie de verrichtingen van de landskampioen moeten missen. Via het Facebook- en YouTubekanaal van Blauw-Zwart is de wedstrijd live te volgen.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws