Woeste Vormer: ”Wat zijn we fucking aan het doen?”

Ruud Vormer verruilde Feyenoord voor Club Brugge
BRUGGE, BELGIUM - DECEMBER 26 : Ruud Vormer midfielder of Club Brugge pictured during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and KAS Eupen at the Jan Breydel stadium on December 26, 2020 in Brugge, Belgium, 26/12/2020 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

Precies drie weken na de nederlaag in Brussel, kreeg Club Brugge de kans om het een en het ander recht te zetten tegen Anderlecht. Bij een overwinning had de ploeg van Philippe Clement een flinke voorschot op de landstitel genomen. Zover mocht het echter niet komen. Vooral in de eerste helft haalde de koploper bij lange na niet het niveau dat we verwachten, al helemaal in een ontmoeting met de rivaal. Ruud Vormer maakte na 45 minuten dan ook van de gelegenheid gebruik om zijn ploegmaten wakker te schudden. Daar liet hij geen misverstand over bestaan. ”Wat zijn we fucking aan het doen, man?”

Dat en meer in een nieuwe aflevering van We Never Walk Alone!

Laatste nieuws

Reacties

guest
1 Reactie
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws