Vormer bedankt supporters: ”Dat geeft altijd een kick”

Ruud Vormer tijdens de thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk
BRUGES, BELGIUM - NOVEMBER 21 : Ruud Vormer midfielder of Club Brugge and Hannes Van der Bruggen midfielder of KV Kortrijk during jupiler pro league match between Club Brugge and KV Kortrijk on November 21, 2020 in Bruges, Belgium, 21/11/2020 ( Photo by Philippe Crochet / Photo News
© Philippe Crochet/Photo News

Met Club Brugge, Antwerp FC, Anderlecht en KRC Genk kan de Champions’ play-offs natuurlijk niet tegenvallen. Antwerp FC en KRC lieten er vrijdagavond al geen gras over groeien en Blauw-Zwart en Paars-Wit maakten er zondagavond uiteindelijk ook een spektakel van. In de aanloop naar de topper was er buiten het stadion ook al voldoende te genieten voor iedereen die Club Brugge lief heeft. Ruud Vormer keek, niet voor de eerste keer, zijn ogen uit. ”Het blijft een apart iets.”

Een ontmoeting tussen Club Brugge en Anderlecht gaat de supporters nooit geruisloos voorbij. Ook als ze niet welkom zijn in het stadion, maken ze er een feestje van. Zondagmiddag pakte de achterban van Blauw-Zwart niet alleen uit met een fraaie tifo in het stadion, maar ook met een mooi ontvangst voor de spelers buiten het stadion. ”Ik heb ervan genoten”, vertelde Vormer na afloop. ”Ik heb het al vaker mogen meemaken. Het blijft een apart iets. Je zit in de bus en dan staan er duizend mensen, misschien wel meer, je op te wachten. Dat geeft altijd wel een kick.”

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws