Supporters verzoeken Clement om wissel: ”Hij moet erin, NU!”

Philippe Clement, coach van Club Brugge
MOUSCRON, BELGIUM - NOVEMBER 28 : Philippe Clement head coach of Club Brugge during the Jupiler Pro League match between Excel Mouscron and Club Brugge on november 28, 2020 in Mouscron, Belgium, 28/11/2020 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photonews
©photonews

Het is rust bij de topper tussen Club Brugge en Anderlecht. De verwachtingen waren hooggespannen, maar de eerste helft hield niet over. Blauw-Zwart begon nog wel aardig aan zijn eerste wedstrijd in de Champions’ play-offs, maar viel vervolgens ver terug. Vooral Odilon Kossounou beleeft vooralsnog een moeizame avond. Philippe Clement doet er goed aan om Mats Rits direct na rust in te laten vallen. Althans, dat is hoe de supporters erover denken. Het middenveld kan namelijk wel wat meer voetbal gebruiken.

Clinton Mata incasseerde in de thuiswedstrijd tegen Moeskroen zijn vijfde gele kaart in de competitie, waardoor hij het duel met Anderlecht aan zich voorbij moest laten gaan. Zoals verwacht, was Ignace van der Brempt zijn vervanger. De vleugelverdediger, die dit seizoen veel indruk maakte bij Club NXT, was echter niet het enige nieuwe gezicht aan de aftrap. Ook Stefano Denswil mocht starten. Hij kreeg de voorkeur boven Eduard Sobol. Daar bleef het niet bij, want Kossounou begon op het middenveld. Dat ging ten koste van Rits. De Ivoriaan heeft al eens eerder op deze positie gespeeld. Dat was in de thuiswedstrijd tegen KAA Gent.

Na afloop van dat duel was Clement erg te spreken over de Ivoriaan. In de eerste helft tegen Anderlecht ging het echter een stuk moeizamer. De supporters hoopten dan ook dat Clement direct na rust zou ingrijpen. De coach achtte dat echter niet nodig. Kossounou blijft voorlopig staan. Rits moet dus nog even wachten op zijn invalbeurt.

Laatste nieuws

Reacties

guest
1 Reactie
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws