Sobol stelt supporters gerust: ”We worden kampioen”

Eduard Sobol
BRUGGE, BELGIUM - FEBRUARY 25: Eduard Sobol of Club Brugge during the UEFA Europa League match between Club Brugge and FC Dynamo Kyiv at Jan Breydelstadion on February 25, 2021 in Brugge, Belgium (Photo by Herman Dingler/Orange Pictures) © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM !
© Herman Dingler/Photo News

Stefano Denswil genoot in de recente wedstrijden tegen Anderlecht en KRC Genk de voorkeur boven Eduard Sobol. De Nederlander slaagde er echter niet in om een onbetwistbare indruk te maken. Op Antwerp FC keerde Sobol terug in de basis. Prompt werd de Oekraïner benoemd tot Man of the Match. Na afloop maakte hij van de gelegenheid gebruik om de supporters te bedanken en gerust te stellen. ”We doen ons best voor jullie en we worden kampioen.”

Sobol komt ook dit seizoen op huurbasis uit voor Club Brugge. Hoewel hij niet onomstreden is, bewees hij in de afgelopen maanden duidelijk stappen in zijn ontwikkeling te hebben gezet. Dat is niet alleen goed nieuws voor Blauw-Zwart, maar ook voor de speler zelf. Hij hoopt deze zomer namelijk met Oekraïne actief te zijn op het Europees Kampioenschap. Sobol behoort in ieder geval tot de voorlopige selectie van bondscoach Andrei Sjevtsjenko.

Evenals bij Club Brugge is hij in de nationale ploeg niet altijd zeker van zijn plek. Des te lekkerder was het dat hij op Antwerp FC weer mocht beginnen en een sterke wedstrijd speelde. ”Ik doe mijn best voor de ploeg wanneer ik op het veld sta”, vertelde hij na afloop. Sobol was één van de weinige spelers die donderdagavond zijn niveau haalde. Hoewel Club Brugge in matige vorm verkeert, maakt hij zich geen zorgen over de afloop van de Champions’ play-offs.

”We hebben voldoende kwaliteit in de ploeg om dit tot een goed einde te brengen. We moeten kalm blijven en het tonen op het veld”, zei hij. Sobol richtte zich ook nog even op de fans. ”Bedankt voor de steun. Jullie vuren ons aan van thuis uit. We doen ons best voor jullie en we worden kampioen.”

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws