Pereira van Manchester United solliciteert naar Club

Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert, voorzitter en CEO van Club Brugge
EINDHOVEN, NETHERLANDS - AUGUST 28 : Bart Verhaeghe and Vincent Mannaert of Club Brugge and pictured after the Bene League reunion on August 28, 2020 in Eindhoven, Netherlands, 28/08/2020 ( Photo by Sebastien Smets / PhotoNews
©Photo News

Dat we een interessante transferzomer tegemoet gaan, staat vast. Misschien nog wel meer dan in de afgelopen seizoenen wordt het de vraag of Club Brugge erin slaagt om zijn sterkhouders te behouden. Daarnaast wil de koploper van België zich uiteraard verder versterken. Vincent Mannaert zal zijn ogen ongetwijfeld openhouden voor buitenkansjes. Andreas Pereira, bijvoorbeeld. De middenvelder van Manchester United ziet een transfer naar Club zelf wel zitten.

De Belgische voetballer van Braziliaanse afkomst verruilde in januari 2012 de jeugdopleiding van PSV voor die van Manchester United. Ruim twee jaar later maakte hij definitief de stap naar de hoofdmacht van de Engelse topclub. Hij slaagde er echter niet in om een basisplaats te veroveren. Momenteel speelt Pereira op huurbasis voor Lazio, waarvoor hij dit seizoen vooralsnog 24 keer in actie kwam. De Italianen hebben geen optie tot koop bedongen, dus lijkt Pereira na afloop van dit seizoen ‘gewoon’ terug te keren naar Manchester United.

De kans is echter groot dat hij deze zomer de deur op Old Trafford definitief achter zich dicht trekt. Of hij een voorkeur heeft voor een competitie? Nee, dat zeker niet. ”Het allerbelangrijkste is speelminuten verzamelen”, vertelt de middenvelder in gesprek met Eleven Sports. Ja, ook de Belgische Jupiler Pro League is een optie voor Pereira. ”Ik ga geen enkele deur sluiten, voor geen enkele club. Dus als Kompany zou bellen of een club zoals Club Brugge, dan hangt het er vanaf wat ze voorstellen als project en wat ze in gedachten hebben. Al dat overeenkomt met wat ik in gedachten heb, waarom dan niet?”

Mocht Club Brugge werk willen maken van de middenvelder, zal het wel een aardig bedrag op tafel moeten leggen. Pereira zijn contract bij Manchester United loopt namelijk nog tot medio 2023. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op 8,5 miljoen euro.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws