Heeft Clement goed nieuws? ”Zo ziet hij dat zelf ook”

Clement in actie langs de lijn tijdens Club Brugge-Gent
20-12-2020: Voetbal: Club Brugge v KAA Gent: Brugge Philippe Clement of Club Brugge Jupiler Pro League 2020/2021 © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM !
© Jeroen Meuwsen Fotografie/Orange Pictures/Photo News

Nog maar vier wedstrijden en dan zit het seizoen er alweer op voor Club Brugge. Philippe Clement en co moeten in de resterende duels van de Champions’ play-offs nog volop aan de bak, alvorens de blik op volgend seizoen kan. Dat we een interessante transferzomer tegemoet gaan, staat vast. De vraag is vooral wat Noa Lang gaat doen. De kans dat de nummer 10 ‘gewoon’ blijft, is zeker aanwezig. Althans, dat kunnen we voorzichtig concluderen uit Clement zijn woorden.

Lang kwam pas op de valreep van de zomerse transferperiode over van Ajax, maar had niet veel tijd nodig om de harten van zijn nieuwe fans te veroveren. Clement wilde hem rustig brengen, maar realiseerde zich al snel dat hij eigenlijk niet meer om hem heen kon. Lang maakte indruk met zijn doelpunten, assists en verbluffende acties. Niet voor niets werd hij in november, december, januari én april verkozen tot Speler van de Maand. Zijn prestaties bleven uiteraard niet onopgemerkt.

Afgelopen week meldde de Telegraph dat Leeds United zijn oog op Lang heeft laten vallen. Club Brugge weet vooralsnog van niets, maar het lijkt een kwestie van tijd voordat de strijd om Lang zijn handtekening definitief losbarst. Clement sprak al met de aanvaller over zijn toekomst. Waar iedereen uitgaat van een vertrek, kan het ook zomaar zo zijn dat de nummer 10 ‘gewoon’ op Jan Breydel blijft. ”Ik denk dat het het beste is wanneer hij nog een jaar hier zou blijven. Ik heb het idee dat hij dat zelf ook zo ziet”, vertelt Clement aan Sport/Voetbalmagazine.

Philippe Clement en Noa Lang
Philippe Clement en Noa Lang feliciteren elkaar met de 3-2 overwinning op Genk in januari. Beiden spraken gezamenlijk al over de toekomst van de aanvaller. (Photo by Nico Vereecken/Photo News)

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws