De Telegraph meldt interesse vanuit Engeland voor Noa Lang

Noa Lang tijdens de thuiswedstrijd van Club Brugge tegen Zulte-Waregem
BRUGGE, BELGIUM - MARCH 7 : Noa Lang forward of Club Brugge pictured during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and SV Zulte Waregem at the Jan Breydel stadium on March 07, 2021 in Brugge, Belgium, 7/03/2021 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken / Photo News

Noa Lang speelt nog maar iets meer dan een half jaar bij Club Brugge, maar onze aanvaller geniet nu al belangstelling vanuit het buitenland. Nu aast ook het Engelse Leeds United op Lang.

De Engelse kwaliteitskrant The Telegraph meldt dat Leeds United interesse toont in Lang. Zowel het bestuur als trainer Marcelo Bielsa heeft zijn oog laten vallen op de Nederlandse sensatie van Club Brugge.

Bij The Telegraph wordt Lang een speler van 20 miljoen pond genoemd. Een bedrag dat omgerekend neerkomt op iets meer dan 23 miljoen euro. Niet enkel Leeds, maar ook teams uit Italië, Duitsland en Spanje zouden aan Lang denken.

15 goals

Lang heeft tot dusver een geweldig seizoen achter de rug in België. Onze aanvaller was in de Jupiler Pro League alleen al goed voor vijftien doelpunten. Het Club-bestuur hoopt Lang, die tot 2024 onder contract ligt, ondanks de interesse nog een extra jaar in Brugge te houden.

Laatste nieuws

Reacties

guest
2 Reacties
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws