Club pakt uit met unieke kijk achter de schermen (🎥)

Het Jan Breydel van Club Brugge
Bruges may 15 Belgium, Club Bruges celebrates his championship by releasing bleu smoke on top of the Jan Breydelstadion. No Celebrations possible because of the coronapandemic. Pictured on may 15 Bruges Belgium. (picture by Florian Van Eenoo/Photo News)
© Florian Van Eenoo Photo News

Een ontmoeting tussen Club Brugge en Anderlecht is altijd speciaal. Vooral als die op Jan Breydel wordt gespeeld. Zondagavond kregen de Blauw-Zwarten de uitgelezen kans om tegen Anderlecht een flinke voorschot op de landstitel te nemen. Zover mocht het echter niet komen, alhoewel ze dankzij de late goal van Bas Dost nog één puntje uitlopen op KRC Genk. Wie nog niet genoeg heeft gezien van de boeiende topper op Jan Breydel, moet ervoor zorgen dat hij vanavond om 19.00 uur niets te doen heeft. Club Brugge pakt dan uit met de terugkeer van We Never Walk Alone. Een unieke en exclusieve kijk achter de schermen. Dat mag je niet missen!

De topper tussen de rivalen leefde volop in Brugge. Hoewel de wedstrijd achter gesloten deuren werd gespeeld, maakten de supporters van Club Brugge er een mooi feestje van. Niet alleen pakten zij uit met een fraaie tifo in het stadion. Ook stonden ze voorafgaand aan de aftrap buiten het stadion klaar om hun helden op een warme manier te verwelkomen. De actie kon uiteraard op goedkeuring rekenen van de spelers. Zo lieten Ruud Vormer en Bas Dost zich na afloop van het duel uiterst positief uit over de ontvangst die hen te wachten stond bij Jan Breydel. Dat en meer komt aan bod in een nieuwe aflevering van We Never Walk Alone. Vanaf 19.00 uur is die te zien op de social media kanalen van Blauw-Zwart. Zorg er dus voor dat je klaarzit!

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws