Antwerp FC mist belangrijke kracht in Brugge

Frank Vercauteren, trainer van Antwerp FC
Franck Vercauteren tijdens zijn eerste interview als hoofdtrainer van Antwerp FC.
© Antwerp FC

Hoewel Hans Vanaken al een tijdje worstelt met zijn vorm, was het toch verrassend dat Philippe Clement hem buiten zijn basiself hield voor de wedstrijd tegen Antwerp FC. Niet omdat de middenvelder in de afgelopen wedstrijden niet het verschil kon maken, maar omdat hij al twee gele kaarten op zak had. Dat laatste gold ook voor Birger Verstraete van Antwerp FC. Hij begon daarentegen wel aan de aftrap. Zondagavond niet, want hij pakte zijn derde gele kaart.

”Het is altijd moeilijk te beoordelen van op het veld. Het was een wedstrijd met veel intensiteit, veel duels. Pak ik geel of krijg ik geel? Ik kan het accepteren dat ik geel krijg, maar ik ben benieuwd of het opgevolgd wordt, nu mis ik de match op Brugge. Ik vind het een belachelijke gele kaart, heel makkelijk gegeven”, vertelde Verstraete na afloop.

De middenvelder is waarschijnlijk niet de enige speler van Antwerp FC die het bezoek aan Club Brugge aan zich voorbij moet laten gaan. Frank Vercauteren moest vanavond al een aantal missen vanwege corona. Hij verwacht dat daar niet zo snel verandering in komt. ”De enige die we hoopten te recupereren is Frank Boya. Ik denk dat we morgen nog een test hebben. Voor de andere twee zal pas voor volgende week zijn. Het is afwachten voor de resultaten van die test morgen natuurlijk”, aldus Vercauteren.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws