Achterban van Club laat zich weer van beste kant zien

Club Brugge sluit het seizoen 19/20 af met een zege tegen Cercle
BRUGGE, BELGIUM - MARCH 7: Illustrative picture showing a Derby Winner banner of Club Brugge after the Jupiler Pro League game between Club Brugge and Cercle Brugge at the Jan Breydel Stadion on March 7, 2020 in Brugge, Belgium, 7/03/2020. (Photo by Tomas Sisk / Photo News)
© Ts/Photo News

Nog heel even en dan is het zover. Om 18.30 uur hervat Club Brugge de titeljacht. De ploeg van Philippe Clement mag direct aan de bak, want rivaal Anderlecht komt op bezoek. Onlangs troffen beide ploegen elkaar nog in Brussel. Toen waren Vincent Kompany en zijn manschappen met 2-1 te sterk. Vanavond hoopt Blauw-Zwart zich uiteraard te revancheren. Hoewel de achterban (nog) niet welkom is, heeft ze er alles aan gedaan om haar club te steunen.

De laatste keer dat er supporters welkom waren op Jan Breydel, dateert van alweer ruim een halfjaar geleden. Veel te lang geleden natuurlijk. Het zou echt zomaar kunnen dat de stadions nog voor het einde van dit seizoen de deuren openen voor publiek. De Pro League doet er naar verluidt alles aan om dat voor elkaar te krijgen. In de tussentijd slooft de achterban van Club Brugge zich enorm uit om de ploeg alsnog een hart onder de riem te kunnen steken. Ook voor de topper van vanavond.

Het kan een heel mooi weekend worden voor Club Brugge. Bij een overwinning op Anderlecht, lopen Clement en co namelijk nog verder uit op de concurrentie. Mocht Club Brugge vanavond aan het langste eind trekken, vergroot het de voorsprong op nummer twee KRC Genk tot tien punten. Vrijdagavond trekt Blauw-Zwart naar Genk, dat twee dagen geleden nog met 2-3 te sterk was voor Antwerp FC. Voordat het zover is, moet de koploper dus eerst afrekenen met Paars-Wit. Jan Breydel ligt er in ieder geval voortreffelijk bij. Niet alleen het veld, maar ook de tribunes. Complimenten voor de supporters die zich opnieuw van hun beste kant hebben laten zien!

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws