Achter de schermen bij de Bluvn Goan Club tifo (­čÄą)

Club Brugge vlag
┬ęBlue Army

Wedstrijden tussen Club Brugge en Anderlecht zijn altijd speciaal. Vooral als ze op Jan Breydel worden gespeeld. Hoewel er afgelopen zondag geen supporters welkom waren in het stadion, deden ze er alles aan om Philippe Clement en zijn manschappen een hart onder de riem te steken. Jammer genoeg kwam Blauw-Zwart tegen de rivaal niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Dat maakte de tifo er echter niet minder fraai op. FCB Support geeft iedereen die de club lief heeft een uniek kijkje achter de schermen.

De laatste keer dat er supporters welkom waren bij een wedstrijd van Club Brugge, dateert van veel te lang geleden. Heel misschien komt het er dit seizoen nog van. Naar verluidt is de Pro League er op de achtergrond druk mee bezig. Het is echter verstandig om er niet heel veel van te verwachten. Mocht het uiteindelijk niet zover komen, zal de teleurstelling dan minder hard binnenkomen. Dat de achterban van Club Brugge haar helden dit seizoen niet tot nauwelijks heeft kunnen zien schitteren, maakt de onderlinge band er natuurlijk niet minder op. Dat bewezen de supporters afgelopen weekend met een fraaie tifo. ‘Bluvn Goan Club‘, viel er te lezen.

”Onze supporters hebben drie dagen lang ons stadion versierd. Drie dagen werk met heel veel mensen. Deze mensen verwachten maar ├ę├ęn ding van jullie: dat jullie alles geven voor onze kleuren”, vertelde Clement zijn spelers. Het resultaat – en dan doelen we uiteraard op de tifo – mocht er zeker zijn. Bekijk hieronder hoe die tot stand is gekomen.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws