Vier spelers van Club staan op scherp voor start Play-Off

Haaland tegen Club Brugge
BRUGGE, BELGIUM - NOVEMBER 4 : Erling Haaland forward of Borussia Dortmund with Odilon Kossounou defender of Club Brugge and Simon Deli defender of Club Brugge durinng the Champions League Group F match between Club Brugge KV and Borussia Dortmund on November 04, 2020 in Brugge, Belgium, 4/11/2020 ( Photo by Jan De Meuleneir / Photo News
©Jan De Meuleneir / Photo News

Nog drie nachtjes slapen en dan speelt Club Brugge de laatste wedstrijd in de reguliere competitie. Met Royal Excelsior Mouscron komt de nummer zeventien van België op bezoek. De koploper lijkt zich niet te hoeven opmaken voor een eenvoudig avondje. Jorge Simão en zijn manschappen strijden namelijk tegen rechtstreekse degradatie. Het is overigens nog maar de vraag of Philippe Clement met zijn sterkste elf begint. Vier spelers dreigen namelijk de start van de Play-Offs te moeten missen.

Na de uitschakeling in de Europa League en het bekertoernooi was Club Brugge er veel aan gelegen om de landstitel zo snel mogelijk veilig te stellen. De ploeg van Clement leek een lange tijd goed op weg, maar draaide in de afgelopen weken wat stroever. Zo verspeelde ze punten op bezoek bij Charleroi en ging ze ten onder in de toppers tegen Antwerp FC en Anderlecht. De voorsprong op nummer twee Antwerp bedraagt weliswaar nog altijd zestien punten, maar in de wetenschap dat het totaal aantal punten binnenkort wordt gehalveerd, kan Blauw-Zwart zich tegen Moeskroen geen misstap veroorloven.

Anders zou het in de Play-Offs nog weleens heel spannend kunnen worden. Zover wil Club Brugge het echter niet laten komen. We lijken dan ook, zeker na de nederlaag tegen Anderlecht, een tot op het bot gemotiveerd elftal te kunnen verwachten. Alleen achter de namen staat dus nog een vraagteken. Clinton Mata, Odilon Kossounou, Eduard Sobol en Noa Lang staan namelijk allemaal op scherp. Wat betekent dat als ze tegen Moeskroen een gele kaart pakken, ze er bij de start van de Play-Offs niet bij zullen zijn. En dat laatste wil Clement natuurlijk voorkomen.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws