Twee afwezigen bij Anderlecht in topper tegen Club

Lukas Nmecha van Anderlecht in de uitwedstrijd tegen Club Brugge
BRUGGE, BELGIUM - OCTOBER 04 : Lukas Nmecha forward of Anderlecht during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and RSC Anderlecht on October 4, 2020 in Brugge, Belgium, 4/10/2020 ( Photo by Jan De Meuleneir / Photonews
©Jan De Meuleneir / Photonews

Club Brugge werkt met een nagenoeg fitte selectie toe naar de topper tegen Anderlecht. Alleen achter de naam van Noa Lang staat vooralsnog een vraagteken. Wij verwachten dat Philippe Clement daar vanmiddag meer duidelijkheid over geeft. Ook Vincent Kompany hoeft niet te puzzelen voor het duel met de rivaal. De coach van Paars-Wit heeft weliswaar twee afwezigen, maar die zijn al langer niet inzetbaar.

Het gaat om Hendrik Van Crombrugge en Hannes Delcroix. Eerstgenoemde begon tijdens de eerste ontmoeting met Club Brugge in dit seizoen nog wel aan de aftrap. Hij maakte de wedstrijd echter niet vol. Na de rust werd Van Crombrugge vervangen door Timon Wellenreuther. Van Crombrugge had te veel last van een blessure om door te kunnen gaan. Zondagavond staat Wellenreuther onder de lat. Van Crombrugge staat namelijk al bijna een halfjaar aan de kant met een rugblessure.

Ook Delcroix is er dus niet bij. Hij is onlangs geopereerd aan zijn knie. Voor de rest beschikt Kompany over een fitte spelersgroep. ”En daarmee geef ik waarschijnlijk al meer info dan Club, want daar zijn nog wat twijfelgevallen”, vertelde hij tijdens zijn perspraatje eerder op de middag. Bij de koploper is het inderdaad nog de vraag of Lang zondagavond in actie kan komen. De nummer 10 van Club Brugge viel onlangs geblesseerd uit bij Jong Oranje en moest het bezoek aan KV Kortrijk al aan zich voorbij laten gaan.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws