Noa Lang, de grote man bij Club Brugge
BRUGGE, BELGIUM - JANUARY 24 : Noa Lang forward of Club Brugge celebrates winning the Jupiler Pro League match between Club Brugge and KRC Genk at the Jan Breydel stadium on January 24, 2021 in Brugge, Belgium, 24/01/2021 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

‘Lang is grof wild, Club Brugge moet vrezen voor vertrek’

Noa Lang arriveerde als een nobody in het Jan Breydelstadion, maar ondertussen kent iedereen de 21-jarige Nederlander. In een mum van tijd werd Lang één van de beste voetballers op de Belgische velden. Na niet één volledig seizoen bij Club wenkt zelfs al een grote transfer.

Volgens Het Laatste Nieuws is de kans erg reëel dat Lang komende zomer vertrekt bij Club Brugge. De krant benadrukt dat Lang zelf razend ambitieus is om zo snel mogelijk de Europese top te bereiken én dat onze aanvaller grof wild is op de transfermarkt.

”Bij Club loopt straks ongetwijfeld the offer you can’t refuse binnen – een veelvoud van de zes miljoen euro dat het aan Ajax moet betalen”, verduidelijkt Het Laatste Nieuws nog. De voorbije weken werd de aanvaller onder meer al aan AC Milan gelinkt. De Italianen zouden bereid zijn om ver te gaan voor Lang.

Recordtransfer

Club Brugge ziet Lang liever niet na amper één seizoen vertrekken. Het hoopt de gewezen Ajax-speler op zijn minst nog een seizoen langer te houden. In een ideale wereld verkoopt Blauw-Zwart zijn nummer 10 na afloop van volgend seizoen voor een recordbedrag van meer dan 25 miljoen euro.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws