Komen deze spelers in de zomer opnieuw in beeld bij Club?

Vincent Mannaert CEO van Club Brugge
DIEGEM, BELGIUM - JULY 07 : Vincent Mannaert, general manager of Club Brugge during his arrival at the Crowne Plaza Hotel before the meeting of the Pro League on July 7, 2020 in Diegem, Belgium, 07/07/2020. ( Photo by Lucas Castel / Photonews
© Lucas Castel/Photo News

Door het plotse vertrek van Krépin Diatta naar AS Monaco in januari, moest Vincent Mannaert hals over kop op zoek naar een vervanger. In de wandelgangen deden meerdere namen de ronde. Van Facundo Pellistri tot Edmílson Junior en van Jaden Philogene-Bidace tot Christos Tzolis. Geen van hen maakte echter de overstap naar Club Brugge. Komt het er komende zomer wel van? Dat zou zomaar kunnen. Een nieuwe (extra) flankspeler lijkt namelijk hoog op het verlanglijstje te staan.

Nadat Club Brugge in het afgelopen seizoen met afstand de landstitel veroverde, wilde de club deze jaargang graag de volgende stap zetten. Niet alleen ging Blauw-Zwart dit seizoen vol voor de dubbel. Ook wilde het een serieuze rol van betekenis spelen in Europa. Hoewel de club erin slaagde haar sterkhouders te behouden, moest de ploeg nog op enkele posities versterkt worden. Zo wilde Philippe Clement graag een nieuwe spits verwelkomen. Die kwam in de persoon van Bas Dost echter pas in december. In de zomerse transferperiode leek het er een lange tijd op dat er helemaal geen nieuwe speler zou arriveren.

Op de valreep weekte Club Brugge echter Noa Lang los bij Ajax. Hoewel hij de hele voorbereiding in Amsterdam doormaakte, had hij niet veel tijd nodig om zich aan te passen aan zijn nieuwe omgeving. Hij groeide al snel uit tot misschien wel de beste speler op de Belgische velden. Zijn prestaties blijven natuurlijk niet onopgemerkt. Club Brugge moet er rekening mee houden dat hij na afloop van dit seizoen een stap hogerop maakt. Naar verluidt zou de koploper van de Jupiler Pro League een flink bedrag voor hem kunnen ontvangen. Aan Mannaert dan de taak om dat goed te besteden. Wellicht aan een van de eerder genoemde en volgende namen.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws