De Ketelaere tijdens het bezoek van Club aan Antwerp
ANTWERP, BELGIUM - DECEMBER 13: Charles De Ketelaere of Club Brugge during the Pro League match between Royal Antwerp FC and Club Brugge at Bosuil Stadium on december 13, 2020 in Antwerp, Belgium (Photo by Jeroen Meuwsen/Orange Pictures © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM ! *** local caption *** Charles De Ketelaere
© Jeroen Meuwsen/Orange Pictures/Photo News

Interesse neemt toe, De Ketelaere al weg bij Club Brugge?

Charles De Ketelaere (20) heeft sinds zijn doorbraak op het hoogste niveau al erg mooie stappen weten te zetten. De Ketelaere werd titularis bij Club Brugge en maakt ondertussen zelfs al deel uit van de (ruime) selectie van de Rode Duivels. Het gaat hard voor CDK.

In Italië wordt De Ketelaere nu opnieuw aan een overstap naar Atalanta gelinkt. De ploeg uit Bergamo zou het jeugdproduct van Club Brugge graag kopen. Dat meldt journalist en transferspecialist Nicolo Schira.

Versnelling hoger

Atalanta houdt de verrichtingen van De Ketelaere al een hele tijd in de gaten. De Italiaanse subtopper was één van de eerste buitenlandse ploegen die ons goudhaantje op het spoor kwam. Volgens Schira is Atalanta nu van plan om een versnelling hoger te schakelen in zijn jacht op het goudhaantje van Club Brugge.

Als Josip Ilicic vertrekt bij Atalanta – en die kans is vrij reëel -, zou de ploeg uit Bergamo vol inzetten op de komst De Ketelaere. Bij Atalanta zien ze in De Ketelaere een ideale opvolger voor Ilicic. Club Brugge moet stilaan vrezen voor een zomers vertrek van CDK. Áls De Ketelaere vertrekt, dan willen Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert wel minimum 25 miljoen euro krijgen.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws