“Geen zekerheid over afgekeurde goal Vormer”

De topper op het veld van Anderlecht kon eigenlijk niet beter beginnen voor Club Brugge. In de aanvangsfase bracht Ruud Vormer blauw-zwart op voorsprong via een afgeweken schot. Onze kapitein kon echter niet lang juichen, want na tussenkomst van de VAR werd het doelpunt afgekeurd.

De VAR had opgemerkt dat Vormer offside stond toen hij de bal toegespeeld kreeg. Uit de herhalingen was het moeilijk op te maken of Vormer al dan niet buitenspel stond. Millimeterwerk, maar aan de hand van de juiste hulpmiddelen besliste de videoref om de goal van Club Brugge af te keuren. Erg zuur.

Gissen

Gert Verheyen, co-commentator bij de wedstrijd, bleef echter zijn twijfels hebben. ”Bij het trekken van zo’n buitenspellijn, is het toch ook maar gissen waar de voet van Vormer precies staat. Je ziet het op de beelden immers niet”, aldus Verheyen bij Eleven Sports.

”Er zou eigenlijk een camera-standpunt van aan de andere kant van het veld moeten zijn. Dan zou er zekerheid zijn. Op de beelden die wij te zien kregen, kon je niet voor uitsluitsel zorgen. Mijn gevoel zegt dat het buitenspel is, maar er is geen 100% zekerheid over deze afgekeurde goal.”

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws