Marc Degryse als analist bij een wedstrijd van Club Brugge
Foto: ©Blue Army

Degryse waarschuwt Club: “Het maakt niks uit”

Club Brugge is na 32 speeldagen de autoritaire leider in de Jupiler Pro League. Club telt 73 punten. Dat zijn er zomaar eventjes 19 meer dan eerste achtervolger Antwerp en 21 meer dan Anderlecht. En toch moet blauw-zwart volgens Marc Degryse op zijn hoede zijn.

In Het Laatste Nieuws voorspelt Degryse dat Club Brugge het komende zondag wel eens moeilijk kan krijgen tegen Anderlecht. De Brusselaars wonnen eerder deze week met 1-4 op het veld van Antwerp. Een statement dat kon tellen, zo zag ook Degryse.

“Mentaal heeft Anderlecht een enorme boost gekregen”

“Ik denk oprecht dat de trein gaan bollen is”, steekt Degryse in Het Laatste Nieuws van wal. Volgens de gewezen speler van Club Brugge én Anderlecht tankte de ploeg van Vincent Kompany flink wat vertrouwen: “Mentaal heeft Anderlecht een enorme boost gekregen. Ze gaan doorstomen.”

In oktober nam Club Brugge nog vlotjes de maat van Anderlecht. Toen werd het 3-0 voor onze mannen. “Maakt niks uit, want niks is nog hetzelfde”, is Degryse duidelijk. “Anderlecht startte toen met Luckassen, Vranjes, Bakkali, Arnstadt en Tau.”

“Kompany was zoekende, terwijl hij nu evenwicht gevonden heeft. Net op tijd. Ik kan me niet voorstellen dat Club Anderlecht zomaar zal wegspelen. Sterker: Anderlecht maakt kans”, besluit Degryse.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws