Bart Verhaeghe, voorzitter van Club Brugge
WESTKAPELLE, BELGIUM - JANUARY 16 : Bart Verhaeghe pictured regarding an interview for newspaper Het Laatste Nieuws. On 16, January, 2020 in Westkapelle, Belgium, 16/01/2020 *** © Gregory Van Gansen/ Photo News***
© Gregory Van Gansen/Photo News

Club Brugge met gigantisch budget transfermarkt op

Er komt zo goed als zeker een boeiende zomer aan voor Club Brugge. De Belgische landskampioen zal zich in het tussenseizoen gaan versterken. Club mikt op serieuze versterkingen en die kosten geld. Al is daar geen gebrek aan.

Sport/Voetbalmagazine merkt op dat Club Brugge kapitaalkrachtiger is dan ooit tevoren. Vorig seizoen leverde deelname aan de Champions League onze club zo’n 30 miljoen euro op. Alles wijst erop dat blauw-zwart ook aan de Europese campagne van dit jaar eenzelfde bedrag zal overhouden.

‘XXL-plannen’

Verder benadrukt Sport/Voetbalmagazine nog dat Club Brugge op de achtergrond ook nog aan het stadiondossier werkt én er nog steeds een kans is dat Bart Verhaeghe met de ploeg naar de beurs trekt. Het weekblad noemt het “heuse XXL-plannen”. Plannen die Club Brugge – vooral op lange termijn dan – geen windeieren zullen leggen.

Een deel van de inkomsten zal Blauw-Zwart straks gebruiken om nieuwe spelers aan te trekken. CEO Vincent Mannaert zal dan ook met een goed gevuld spaarvarken de transfermarkt optrekken. Zeker als Club ook nog eens één van zijn huidige smaakmakers verkoopt. Dan zou Mannaert misschien wel over een budget van meer 30 à 40 miljoen euro beschikken.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws