Philippe Clement en Charles de Ketelaere tegen Antwerp FC
ANTWERP, BELGIUM - DECEMBER 13 : Philippe clement head coach of FCB and Charles De Ketelaere midfielder of Club Brugge during the Jupiler Pro League match between Royal Antwerp FC and Club Brugge KV on December 13, 2020 in Antwerp, Belgium, 13/12/2020 ( Photo by Philippe Crochet / Photonews
© Philippe Crochet/Photo News

Clement over De Ketelaere: “Dat zou fantastisch zijn”

Charles De Ketelaere (20) is ongetwijfeld het grootste talent in jaren dat de jeugdopleiding van Club Brugge heeft voortgebracht. De Ketelaere zag zijn goede prestaties bij Club reeds beloond worden met een oproeping voor de nationale ploeg. Of onze youngster straks mee mag naar het EK met de Rode Duivels is nog iets anders.

Tijdens de voorbije interlandbreak kreeg De Ketelaere geen minuten van Roberto Martinez. Zowel tegen Wales, Tsjechië als Wit-Rusland bleef de aanvallende middenvelder aan de kant. Een teken dat Martinez De Ketelaere nog niet klaar acht voor het grote werk? Het zou kunnen.

Club-coach Philippe Clement maakt zich echter geen zorgen over CDK. ”Of ik met Charles gepraat heb? Hij staat aan het begin van zijn carrière en het is al heel mooi dat hij dit mag meemaken. Het zijn logische stappen”, reageert onze trainer bij Het Laatste Nieuws.

Presteren bij Club Brugge

”Uiteraard hebben anderen, die wel de kans kregen, het goed gedaan. Charles zijn prioriteit blijft presteren bij Club Brugge. Bij de nationale ploeg moet hij leren met zijn ogen en met zijn verstand en dat heeft hij ook gedaan. Als hij voor het EK geselecteerd wordt, zou dat fantastisch zijn. Is dat niet het geval, dan is dat geen probleem”, besluit Clement.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws