Club Brugge viert de treffer van Vanaken tegen KV Kortrijk
KORTRIJK, BELGIUM - APRIL 03 : Hans Vanaken midfielder of Club Brugge celebrates after scoring his penalty during the Jupiler Pro League match between Kv Kortrijk and Club Brugge on April 03, 2021 in Kortrijk, Belgium, 03/04/2021 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photonews
© Jimmy Bolcina/Photo News

“Als Club op niveau is, komt niemand in België aan hun enkels”

Club Brugge stevent af op een zeventiende landstitel uit de clubgeschiedenis. Dat er uitstekend werk wordt geleverd bij blauw-zwart, is dan ook een understatement. De jongste jaren is Club duidelijk de beste ploeg in de Jupiler Pro League.

Iets wat ook analist Philippe Albert is opgevallen. De gewezen Anderlecht-speler laat er in een gesprek met Het Laatste Nieuws geen twijfel over bestaan: “Club blijft Club. Als Club op niveau is, komt niemand in België aan hun enkels”, aldus Albert.

De 41-voudige Rode Duivel voegt er wel aan toe dat hij nu ook steeds meer rekening houdt met Anderlecht. De Brusselaars wonnen maandag in Antwerpen met 1-4. “Als Anderlecht KV Oostende weet af te houden, dan wordt het in de play-offs nog tweede”, voorspelt Albert.

“De druk is weg. Niets moet, alles mag”

”We hebben maandag gezien tot wat deze jongens in staat zijn als ze bevrijd kunnen voetballen. En dat zal zo zijn in play-off 1 – de druk is weg. Niets moet, alles mag: in die context is Anderlecht beter dan Antwerp of Genk”, besluit de Franstalige analist.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws