Ruud Vormer verlaat teleurgesteld het veld van Moeskroen
MOUSCRON, BELGIUM - NOVEMBER 28 : deception of Brugge and Ruud Vormer midfielder of Club Brugge during the Jupiler Pro League match between Excel Mouscron and Club Brugge on november 28, 2020 in Mouscron, Belgium, 28/11/2020 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photonews
©Jimmy Bolcina / Photonews

Vormer reageert na pijnlijke uitschakeling tegen Kiev

Het geloof en vertrouwen in een goed resultaat tegen Dynamo Kiev was wel degelijk aanwezig bij Club Brugge. Ondanks een groot aantal afwezigen had de ploeg ook lang niets te vrezen van de bezoekers. In de laatste tien minuten ging het echter alsnog mis voor Blauw-Zwart. Een teleurgestelde Ruud Vormer verscheen direct na afloop voor de camera.

Geen Stefano Denswil, Matej Mitrovic, Hans Vanaken, Noa Lang en Mats Rits. Zij testten vorige week allemaal al positief op corona. Op de dag van de return tegen Dynamo Kiev moest ook Charles de Ketelaere om dezelfde reden afhaken. Club Brugge trad dus zonder een groot aantal basisspelers aan tegen de Oekraïners. Desondanks leek er niet heel veel aan de hand voor de ploeg van Rik De Mil, die nog altijd de honneurs waarneemt van Philippe Clement. De hoofdtrainer zag vanuit zijn woonkamer dat Club de wedstrijd lang onder controle had, zonder zelf heel veel kansen te creëren.

Dynamo Kiev liet aanvallend nog minder zien. ”Ze hebben maar één kans gehad en die ging binnen ook”, was Vormer zijn eerste reactie na afloop. ”Tja, het was een mooie goal. Maar wij hebben ook te weinig kansen gecreëerd, het was niet goed genoeg. Natuurlijk maakten we een heel grote kans op de volgende ronde als we op volle sterkte konden spelen. We hebben nu eenmaal al die coronagevallen, maar dat is geen excuus. Dit Kiev is geen slechte ploeg hoor, ze staan enorm goed. Maar uiteraard zat er veel meer in. We gaan nu voluit voor de Beker van België en de titel.”

Dost

Na een klein uur kreeg Club Brugge met het uitvallen van Bas Dost een nieuwe tik te verwerken. Na een leep hakballetje greep hij naar zijn hamstring. ”Ja, hij had last van de hamstrings. dat is klote hé. Maar zondag tegen Gent spelen we gewoon met de spelers die beschikbaar zijn. We gaan gewoon door met voetballen”, aldus Vormer.

Reacties

guest
1 Reactie
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws