©Photonews

Pérez toont direct zijn waarde voor Club NXT

Daniel Pérez maakte eind januari de overstap van Metropolitanos FC naar Club Brugge. Het duurde echter even voordat hij zijn opwachting kon maken bij de beloften. De Venezolaan moest immers eerst tien dagen in quarantaine. Daarnaast werd de thuiswedstrijd van Club NXT tegen Westerlo uitgesteld vanwege de winterse omstandigheden. Vanmiddag op bezoek bij Union staat hij er eindelijk. En hoe!

Na nog geen vijf minuten was het al raak voor Pérez. Daarmee bezorgde de Venezolaan Club NXT een droomstart op bezoek bij de koploper. De wedstrijd duurt natuurlijk nog lang, maar een betere start had zowel Pérez als de ploeg van Rik De Mil zich niet kunnen wensen. In de eerste weken van het nieuwe jaar hield het immers nog niet over voor de beloften. De talenten van Club Brugge gingen zowel bij Lierse Kempenzonen als Seraing onderuit.

Club NXT kan een doelpuntenmaker goed gebruiken. De beloften hadden voorafgaand het duel met Union nog pas veertien keer gescoord. Zes daarvan kwamen op naam van Thibo Baeten. De aanvaller vertrok in januari echter naar NEC.

UPDATE 16.18 uur:

Het is alweer gelijk.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws