Het Jan Breydelstadion van Club Brugge
©Fos Fotografie

Pérez debuteert tegen OH Leuven in de wedstrijdselectie

Daniel Pérez was een opvallende afwezige in de selectie van Club NXT voor het bezoek aan Deinze. Reden: de Venezolaan maakt maandagavond mogelijk zijn debuut voor de hoofdmacht. Pérez is er tegen OH Leuven voor de eerste keer bij. Ook Ignace Van Der Brempt en Thomas Van den Keybus behoren wederom tot de kern.

Een nieuwe spits stond al sinds de zomer op het verlanglijstje van Club Brugge. Uiteindelijk tekende Bas Dost vlak voor de jaarwisseling een contract op Jan Breydel. Daar liet de landskampioen het niet bij. Met het oog op de toekomst deed het ook zaken met Metropolitanos FC. Bij de Venezolaanse club liep een spits rond die het net zeer makkelijk wist te vinden. Naam: Daniel Pérez. Hij staat in zijn thuisland te boek als groot talent en moet in de toekomst voor de doelpunten gaan zorgen op Jan Breydel. Hij maakte eind januari de overstap naar Club Brugge, waar hij zou aansluiten bij Club NXT. Het duurde echter even voordat hij zijn debuut mocht maken. Hij moest eerst tien dagen in quarantaine. Vervolgens zette de Pro League een streep door het duel tussen Westerlo en Club NXT.

Vorige week was het dan eindelijk zover. Op bezoek bij koploper Union stond hij aan de aftrap. Pérez had niet lang nodig voor zijn eerste treffer. Na vier minuten was het al raak. Morgenavond lonkt dus zijn debuut voor de hoofdmacht. De kans is ook aanwezig dat Van den Keybus en Van Der Brempt minuten maken. Laatstgenoemde kwam op bezoek bij Dynamo Kiev nog twintig minuten in actie. Arne Engels, Nathan Fuakala, Ibrahima Fofana en Mathis Servais, die ook mee afreisden naar Oekraïne, zijn er tegen OHL niet bij. Dat geldt ook nog voor Stefano Denswil, Matej Mitrovic, Hans Vanaken, Noa Lang en Mats Rits. Zij testten van de week positief op corona.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws