De komende Europa League tegenstander van Club Brugge: Kiev
29-09-2020: Voetbal: Dinamo Kiev v AA Gent: Kiev UEFA Champions League Play-offs, 2nd leg L-R: Gerson Rodrigues of Dynamo Kiev (R) celebrates his goal with Vladyslav Supryaha of Dynamo Kiev © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM !
© Andrey Lukatsky/Orange Pictures/Photo News

Dynamo Kiev naar Spanje in achtste finales

Niet Club Brugge, maar Dynamo Kiev verdween vrijdagmiddag in de koker van de loting voor de achtste finales van de Europa League. De Oekraïners zegevierden donderdagavond met 0-1 op Jan Breydel. Dat was, na het 1-1 gelijkspel in Kiev, voldoende voor een plek bij de laatste zestien. In de volgende ronde nemen zij het op tegen Villareal.

Een pittige loting voor Dynamo Kiev. Villareal draait keurig mee in de Spaanse subtop. Daarnaast rekenden de Spanjaarden in de eerste knock-outronde van de Europa League af met Red Bull Salzburg. In Oostenrijk zegevierde Villareal met 0-2, terwijl de return in Spanje in 2-1 eindigde. Dynamo Kiev mag haar borst dus natmaken. De uitschakeling van Club Brugge zal echter voor het nodige vertrouwen zorgen. Hoewel Blauw-Zwart over twee wedstrijden niet heel veel te duchten had van de Oekraïners, ging het wel ten onder. In Kiev werd het dus 1-1 en op Jan Breydel 0-1.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws