Sobol en Okereke starten naar verluidt tegen Dynamo Kiev
KNOKKE-HEIST, BELGIUM - DECEMBER 01 : Eduard Sobol defender of Club Brugge talking to David Okereke forward of Club Brugge during a training session prior to the UEFA Champions League Group stage - group F match between Club Brugge and FC Zenit Saint Petersburg at the Club Brugge training centre on December 01, 2020 in Knokke-Heist, Belgium , 1/12/2020 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

De vermoedelijke opstelling van Club tegen Dynamo Kiev

Hoewel het nog even afwachten is of Simon Mignolet en Charles de Ketelaere er vanavond definitief niet bij zijn, verwacht men dat Club Brugge het tegen Dynamo Kiev zonder de twee sterkhouders moet doen. Een hard gelag voor Rik De Mil, die ook niet kan beschikken over onder anderen Hans Vanaken en Noa Lang. Desondanks kan hij nog altijd een goed elftal op de been brengen. Het Nieuwsblad verwacht een basisplaats voor Nabil Dirar én Ignace Van Der Brempt.

Geen Stefano Denswil, Matej Mitrovic en Vanaken. Ook Lang maakte het vorige week woensdag dus niet tot de vliegreis naar Kiev. Daarnaast testte Mats Rits bij aankomst op Oekraïens grondgebied alsnog positief op COVID-19. En dan ontbrak Eduard Sobol ook nog eens vanwege een schorsing. De Mil kon tijdens de heenwedstrijd tegen Dynamo Kiev dus geen beroep doen op vier potentiële basisspelers. Gelukkig beschikt Club Brugge over een brede kern, waardoor het vervangen van de genoemde namen niet voor heel veel hoofdbrekens zorgde.

Federico Ricca kwam op de plek van Sobol te spelen, terwijl Éder Balanta Rits verving als controlerende middenvelder. Charles de Ketelaere ging een linie naar achteren en David Okereke en Dirar namen naast Bas Dost plaats in de voorhoede. Nu ook De Ketelaere waarschijnlijk niet van de partij is, ligt er opnieuw een basisplaats voor Van Der Brempt in het verschiet. Hij is van nature een vleugelverdediger, maar bewees tegen OH Leuven ook prima als flankspeler uit de voeten te kunnen. Van Der Brempt was op fraaie wijze de maker van de 1-0. Het Nieuwsblad verwacht dat Dirar vanavond op het middenveld komt te spelen. Op doel staat natuurlijk Ethan Horvath. De Amerikaan verving Mignolet dit seizoen al eens in een Europese wedstrijd.

VERMOEDELIJKE OPSTELLING: Horvath, Mata, Kossounou, Mechele, Sobol, Vormer, Balanta, Dirar, Van Der Brempt, Dost en Okereke.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws