Club NXT tegen Lierse Kempenzonen
Lier, Belgium - January 22 : Maxim De Cuyper midfielder of Club Brugge NXT celebrates after scoring the 3-1 during the Pro League B match between Lierse Kempenzonen and Club NXT on January 22, 2021 in Lier, Belgium, 22/01/2021 ( Photo by Gregory Van Gansen / Photonews
© Gvg/Photo News

Club NXT doet het bij Deinze zonder ‘Venezolaanse Dost’

Daniel Pérez zijn basisdebuut voor Club NXT ging niet geruisloos voorbij. De Venezolaan was op bezoek bij koploper Union direct trefzeker. Helaas konden de beloften geen vervolg geven aan dat doelpunt. Vanmiddag gaan ze op bezoek bij Deinze. Zonder Pérez. De aanvaller behoort niet tot de wedstrijdselectie.

En dat is opvallend. Pérez kwam in januari over van het Metropolitanos FC, waar hij te boek stond als groot talent. Dat hij een neusje voor het doel heeft, bewees hij dus vorige week. De Venezolaan profiteerde van een fout in de achterhoede van Union. Hij bezorgde de beloften daarmee een droomstart, die ze dus geen vervolg konden geven. Club NXT ging uiteindelijk met 3-1 onderuit en leed daardoor alweer de derde nederlaag in het nieuwe kalenderjaar. Vanmiddag neemt de ploeg het op tegen Deinze, de nummer zes. Zonder Pérez dus. De reden is vooralsnog niet bekend. Wie weet maakt hij maandagavond zijn debuut bij de hoofdmacht.

De Venezolaanse spits is niet de enige afwezige bij de beloften. Ook Arne Engels, Nathan Fuakala, Thomas Van den Keybus, Ignace Van Der Brempt, Ibrahima Fofana en Mathis Servais zijn er niet bij. Zij reisden van de week allen naar Kiev en behoren naar alle waarschijnlijkheid ook tot de kern voor het thuisduel met OH Leuven. Tegenover alle afwezigen, overigens niet de minsten, staat de eerste selectie voor Denzel De Roeve en Liam De Smet. Ook Noah Mbamba is wederom van de partij. Het gaat hard met de zestienjarige verdediger, die ook als middenvelder uit de voeten kan. Mbamba tekende onlangs zijn eerste contract op Jan Breydel. Na dit seizoen sluit hij aan bij de hoofdmacht van Club Brugge.

Het duel tussen Deinze en Club NXT begint vanmiddag om 16.00 uur.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws