Club Brugge ebook
©Blauwzwartfans

Club in de Champions League: download hier het e-book

De rode kaart van Eduard Sobol leek de doodvonnis voor Club Brugge tijdens het bezoek aan Lazio in het laatste groepsduel in de Champions League. De Blauw-Zwarten moesten immers winnen om uitzicht te houden op een plek in de achtste finales. Ondanks de manminder-situatie kwam de ploeg van Philippe Clement akelig dichtbij. In een uitgebreide tactische analyse van Kristof De Croock blikken we terug op waar het uiteindelijk echt misging.

Tijdens de loting voor de groepsfase van de Champions League werd Club Brugge gekoppeld aan Zenit, Borussia Dortmund en Lazio. Een pittige loting, maar op het eerste oog wel een met perspectief. Althans, dat was de reactie van Clement en ook de selectie. Met een overwinning op bezoek bij Zenit begon Club in ieder geval uitstekend aan het avontuur in het miljardenbal. Ondanks de afwezigheid van onder anderen Simon Mignolet, Odilon Kossounou en Simon Deli trok Blauw-Zwart dankzij een extreem late treffer van Charles de Ketelaere aan het langste eind.

”Clement schatte deze wedstrijd hoger in dan zijn twee kampioenschappen. Op tactisch gebied was dit een droomwedstrijd voor hem. Overal waar Club Brugge Zenit pijn kon doen, deed het ze pijn. Verdedigend namen de tactische zetten van Clement zeer goed uit.” Hierbij alvast een korte passage uit het e-book. Ben jij al nieuwsgierig naar hoe Clement Zenit-trainer Sergej Semak precies pijn deed? Vergeet dan vooral niet het e-book te downloaden.

Download het e-book volledig gratis

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws