Club NXT, de beloften van Club Brugge
LOKEREN, BELGIUM - NOVEMBER 14 : The players of Club Brugge NXT pictured before the 1B Pro League match between Club Brugge NXT and KVC Westerlo at the Daknam stadium on November 14, 2020 in Lokeren, Belgium, 14/11/2020 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

Aanwinst Pérez begint direct in de basis bij Club NXT

Club NXT staat vanmiddag voor de loodzware klus om een resultaat te halen op bezoek bij Union. De ploeg uit Brussel is immers de koploper in 1B, terwijl de beloften van Club Brugge troosteloos onderaan staan. Er is echter hoop aan de horizon: Daniel Pérez mag eindelijk in actie komen. De Venezolaan mag het direct vanaf de aftrap laten zien.

Het wordt hoog tijd dat Club NXT weer eens wat punten mag bijschrijven in het klassement. De laatste overwinning van de ploeg van Rik De Mil dateert immers van alweer bijna drie maanden geleden. Onlangs kregen de beloften de uitgelezen kans om op gelijke hoogte te komen met voorlaatste Lierse Kempenzonen, maar de ploeg uit Lier zegevierde in dat duel met 3-1. Ook het bezoek aan Seraing eindigde voor Club NXT zonder punten.

Vorige week kwamen de beloften niet in actie. De Pro League zette vanwege de winterse omstandigheden een streep door de thuiswedstrijd tegen Westerlo. Het bezoek aan Union gaat wel ‘gewoon’ door. En Pérez staat dus voor de eerste keer aan de aftrap. Hij kwam afgelopen mercato over van het Venezolaanse Metropolitanos FC, maar moest eerst tien dagen in quarantaine. In Brugge moet hij Thibo Baeten doen vergeten. Hij scoorde in de eerste seizoenshelft zes keer in 1B, maar maakte in januari de overstap naar NEC. Ook Noah Mbamba staat aan de aftrap. Hij tekende vrijdagmiddag nog zijn eerste contract bij Blauw-Zwart.

Bij Club NXT zijn de ogen uiteraard oog gericht op Maxim De Cuyper en Thomas Van den Keybus. Zij kregen onlangs nog de kans om zich te laten zien in de bekerwedstrijd tegen Olsa Brakel. Het duel tussen Union en Club NXT begint om 16.00 uur.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws