Coach Hernán Losada van Beerschot
ANTWERPEN, BELGIUM - JANUARY 10 : Hernan Losada head coach of Beerschot during the Jupiler Pro League match between Beerschot and Kaa Gent on January 10, 2021 in Antwerpen, Belgium, 10/01/2021 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photo News
© Jimmy Bolcina/Photo News

Verstoren Amerikanen voorbereiding Losada en Beerschot?

Club Brugge weet dat het zondagavond op bezoek bij Beerschot goed voor de dag moet komen. Niet alleen om het duel te winnen, maar ook om stevig aan kop van de Jupiler Pro League te blijven. Beerschot presteert boven verwachting goed. De prestaties van Hernán Losada zijn niet onopgemerkt gebleven.

Losada werd in het najaar van 2019 aangesteld als hoofdtrainer van Beerschot. In zijn eerste seizoen loosde hij de Antwerpenaren direct naar de hoogste klasse van het Belgische voetbal. De goede lijn zet hij deze jaargang vrolijk verder. Met negen punten uit de eerste drie duels was de start indrukwekkend. De promovendus won onder meer op bezoek bij Club Brugge. Ook KRC Genk, de huidige nummer twee, werd verslagen (5-2). Sindsdien ging het grotendeels met vallen en opstaan, maar de ploeg staat nog altijd op een keurige zevende plaats.

Een ticket voor de kampioenspoule is nog altijd een serieuze optie. Het is echter de vraag of Losada degene is die Beerschot naar de play-off I leidt. The Washington Post, een Amerikaanse krant, schrijft immers dat MLS-club DC United denkt aan Losada als nieuwe coach. The Washington Post schrijft dat de viervoudig kampioen haar blik richt op Europa in het vinden van een nieuwe hoofdtrainer. Naast Losada zou DC United nog drie andere namen op het oog hebben, maar de Argentijn schijnt de voorkeur te genieten.

Zowel Het Nieuwsblad als Het Laatste Nieuws schrijft echter dat Beerschot officieel nog van niets weet. Zondagavond krijgen Beerschot en Losada Club Brugge dus op bezoek. Eerder deze week wisten ze niet te winnen van Cercle. De promovendus kwam weliswaar nog op 1-0 voorsprong, maar de gasten maakten een minuut voor tijd gelijk.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws