Verraadt Wikipedia de nieuwe werkgever van Schrijvers?

OOSTENDE, BELGIUM - OCTOBER 19 : Siebe Schrijvers forward of Club Brugge pictured at Ostend-Bruges airport before their departure to Zenit for the UEFA Champions league match against FK Zenit Sint-Petersburg. on October 19, 2020 in Oostende, Belgium, 19/10/2020 ( Photo by Gregory Van Gansen / Photonews
© Gvg/Photo News

Onder Ivan Leko was Siebe Schrijvers zeker van een basisplaats, maar sinds Philippe Clement aan het roer staat, zit de aanvaller vaker wel dan niet op de bank. Daar lijkt op korte termijn echter verandering in te komen. Schrijvers staat op de nominatie om te vertrekken. Wikipedia schijnt al te weten wie zijn nieuwe werkgever wordt.

Na een goed seizoen onder Leko was Schrijvers erop gebrand om zich ook aan Clement te bewijzen. De coach deed weliswaar nog 34 keer een beroep op hem, maar zeker van zijn plek was hij nooit. Dat Schrijvers eigenlijk niet in Clement zijn plannen voorkomt, wordt dit seizoen alsmaar duidelijker. De aanvaller kwam in de eerste seizoenshelft slechts twaalf keer in actie, waarvan drie keer als basisspeler. In de Champions League hoefde hij al helemaal niet te rekenen op speeltijd. Clement deed in de groepsfase van het miljardenbal slechts 23 minuten een beroep op hem.

Zondagavond, tijdens het bezoek aan STVV, mocht Schrijvers voor de eerste keer sinds 5 december weer eens opdraven. Het aantal minuten dat hem was gegund, was veelzeggend. Een handjevol minuten kreeg Schrijvers van Clement. Omdat in de afgelopen weken al duidelijk werd dat de 24-jarige aanvaller op de nominatie staat om te vertrekken, had zijn invalbeurt veel weg van een afscheid. Zijn situatie lijkt, ook door de komst van Bas Dost, er in de komende maanden niet beter op te worden. Een al dan niet tijdelijk vertrek lijkt dan ook het beste voor beide partijen.

Beerschot

Volgens de binnenlandse media heeft Schrijvers over interesse niets te klagen. Zo zouden onder meer AA Gent en Beerschot zijn situatie nauwlettend in de gaten houden. Volgens Wikipedia heeft laatstgenoemde echter al een tijdje beet. ”Siebe Schrijvers is een Belgisch voetballer. Hij tekende op 30 december 2020 een contract bij Beerschot dat hem overnam van Club Brugge”, klinkt het op de digitale encyclopedie. Opvallend, zeker omdat Het Laatste Nieuws pas op 5 januari schreef dat Beerschot in Schrijvers een welkome versterking ziet.

Weet Wikipedia meer of was iemand veel te voorbarig? Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws