Noa Lang viert zijn treffer tegen Kortrijk
BRUGES, BELGIUM - NOVEMBER 21 : Noa Lang forward of Club Brugge celebrates after scoring with Michael Krmencik forward of Club Brugge and Clinton Mata defender of Club Brugge during jupiler pro league match between Club Brugge and KV Kortrijk on November 21, 2020 in Bruges, Belgium, 21/11/2020 ( Photo by Philippe Crochet / Photo News
© Philippe Crochet/Photo News

Stem op Vanaken of Lang voor het Doelpunt van het Jaar

Zowel in 2019 als in 2020 mocht Hans Vanaken de Gouden Schoen in ontvangst nemen. Dit jaar moet de middenvelder van Club Brugge echter even een pas op de plaats maken. Hij maakt daarentegen nog wel kans op het Doelpunt van het Jaar. Ook Noa Lang behoort tot de laatste drie kanshebbers voor deze prijs. Stemmen kan via de app of site van Het Laatste Nieuws!

Het afgelopen jaar kon niet beter beginnen voor Vanaken. Met twee treffers bezorgde hij Club Brugge hoogstpersoonlijk de overwinning op bezoek bij Anderlecht. Vooral zijn eerste treffer was van grote schoonheid. Een gekraakte vrije trap van Ruud Vormer nam hij zonder te twijfelen op de pantoffel. Met zijn ‘mindere’ linker volleerde hij de bal zo over Anderlecht-doelman Hendrik van Crombrugge.

Ook Lang zijn doelpunt mocht er uiteraard wezen. In de thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk creëerde Club Brugge amper kansen, maar daar kwam in de tweede helft verandering in. Een kopballetje van Michael Krmencik belande bij Lang, die de bal met een halve omhaal in het doel kreeg. De openingstreffer en tevens winnende die avond.

Naast Vanaken en Lang maakt ook Theo Bongonda van KRC Genk kans op de award voor het mooiste doelpunt van 2020.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws