ANTWERP, BELGIUM - DECEMBER 13 : Krepin Diatta forward of Club Brugge celebrates after scoring with Noa Lang forward of Club Brugge during the Jupiler Pro League match between Royal Antwerp FC and Club Brugge KV on December 13, 2020 in Antwerp, Belgium, 13/12/2020 ( Photo by Philippe Crochet / Photonews
© Philippe Crochet/Photo News

Sterkhouder bij Beerschot, bijna van Club Brugge geweest

Sheffield United haalde afgelopen zomer Ismaila Cheikh Coulibaly binnen voor de komende drie jaar, maar stalde hem meteen in de Jupiler Pro League bij Beerschot. Nochtans stond hij niet ver van Club Brugge…

Twee miljoen euro telde Sheffield United neer voor Ismaila Cheikh Coulibaly. Hij kwam over van Sarpsborg 08, waar hij ook met Diatta speelde.

“Het was mijn vader die me adviseerde in te gaan op het aanbod van Sheffield United: eerst uitlenen aan een Belgische club, speelminuten vergaren en dan op 23 jaar de overstap maken naar de Premier League”, vertelt Coulibaly aan Sport/Voetbalmagazine.

Coulibaly geeft ook toe dat er interesse was van Club Brugge, dat zelfs een veel beter contractvoorstel deed. Net als Galatasaray.

”Club Brugge en Galatasaray boden me een beter contract, maar Beerschot gaf me het meeste uitzicht op progressie boeken. Ik heb uiteraard ook eens bij Krépin Diatta gepolst naar het niveau van de Jupiler Pro League en Club Brugge.”

“Hij dacht dat ik bij zijn club zou tekenen… Ik volg Club nog wel, maar ik ben in de eerste plaats supporter van Diatta. Ik beschouw hem als een goede vriend, bij Sarpsborg waren we onafscheidelijk, maar ondertussen is het al twee jaar geleden dat we elkaar zagen. De wedstrijd tegen Club wordt dus speciaal.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws