ANTWERP, BELGIUM - DECEMBER 13 : Philippe clement head coach of FCB and Charles De Ketelaere midfielder of Club Brugge during the Jupiler Pro League match between Royal Antwerp FC and Club Brugge KV on December 13, 2020 in Antwerp, Belgium, 13/12/2020 ( Photo by Philippe Crochet / Photonews
© Philippe Crochet/Photo News

Schorsing Vanaken biedt De Ketelaere unieke kans

De een zijn dood is de ander zijn brood zegt het spreekwoord. Heeft dat voor Charles De Ketelaere een unieke kans, nu Hans Vanaken drie weken geschorst is?

De schorsing van Hans Vanaken zou wel eens een zegen kunnen zijn voor CDK, die eindelijk eens bij het A-elftal op zijn favoriete positie kan spelen. Of komt Clement toch nog met iets anders voor de dag? 

Charles De Ketelaere werd bij Club Brugge al op nagenoeg elke positie uitgespeeld, behalve op dat plekje dat hem het best ligt. De positie van Hans Vanaken. Waarom? Omdat Vanaken er gewoonweg 132 matchen op een rij stond voor Club Brugge. 

De Ketelaere liet zich op de plaats van Vanaken duidelijk gelden in de Youth League. Een rol die hem op het lijf geschreven was. De drie weekjes schorsing van Vanaken zouden hem dus wel eens een unieke kans kunnen geven om zich nog meer te laten zien. 

Is De Ketelaere daardoor meteen ook de grote opvolger voor Vanaken? Dat zouden we nog niet zo durven zeggen. Ook al is Vanaken als we eerlijk zijn niet de Gouden Schoen van vorig jaar, toch blijft hij heel belangrijk voor blauwzwart. Acht goals en zes assists, dat doe je niet zomaar. 

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws