BRUGGE, BELGIUM - DECEMBER 26 : Hans Vanaken midfielder of Club Brugge in discussion with referee Nathan Verboomen after a red card during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and KAS Eupen at the Jan Breydel stadium on December 26, 2020 in Brugge, Belgium, 26/12/2020 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
©photonews

Peter Maes wrijft het er nog eens goed in bij Hans Vanaken

Club Brugge trekt vanavond richting het kunstgras van Sint-Truiden voor het volgende duel in de Jupiler Pro League. Blauwzwart kan een goede zaak doen en nog wat meer uitlopen op zijn eerste achtervolgers. Ook bij STVV leeft de komst van blauwzwart, niet in het minst bij trainer Peter Maes. 

Maes maalt er niet om dat Hans Vanaken er niet bij is vanavond. “Charles De Ketelaere heeft heel veel kwaliteiten, maar ik vind toch dat er soms te snel wordt geschakeld”, zegt Peter Maes aan De Zondag. “Hans is voor mij nog steeds heel belangrijk voor Club en dat zal ook in de toekomst nog blijken. Ik speel toch liever tegen Club zonder Vanaken.” 

Maes is zeer close met Vanaken en stuurde hem een pestberichtje naar aanleiding van het duel van vanavond. “Je weet dat ik vanuit Lommel een dichte band heb met de familie Vanaken. Toen ik hier tekende, had Club net met 1-0 gewonnen van STVV. Hans stuurde me toen een sms-je: jammer dat je er nog niet bij was! Deze week stuurde ik hem: wat jammer dat jij er nu niet bij bent!”

Wat er ook van gezegd, Club Brugge trekt vanavond naar Sint-Truiden en kan met niet minder dan de volle buit tevreden zijn.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws